Vánoce v kuchyni: Kurz bezlepkového pečení a vaření

Přijďte si upéct své vlastní cukroví bez lepku, případně i laktózy. Na programu dne jsou medové perníčky, mandlové lupínky, sádloví černoušci, linecké a Masarykovo cukroví. K obědu si uvaříme sváteční hrachovku s badyánem a upečeme EAT-fit bezlepkový chléb. Kurzem Vás provede Eva z EAT-fit bezlepkové pečení. Kromě zážitku si domů odnesete krabičku cukroví a bezlepkovou směs EAT-fit UNIVERSAL.

Kurzovné: 750 Kč, rezervace míst na larkcafe.reenio.cz
Datum: sobota 7. 12. 2019
Čas: 10 až 16 hodin
Kapacita: 8 osob

Eva je milovnicí dobrého jídla a života. Celiakie v rodině je
spolu s manželem motivovala k založení vlastní značky EAT-fit, pod kterou vyrábí a prodává bezlepkové směsi bez přidaných škrobů, zahušťovadel a aditiv. O svoje zkušenosti s pečením a vařením z přirozeně bezlepkových surovin se ráda podělí v seriálu kurzů pořádaných v Lark café Brno.
Událost na FB: facebook.com/events/430101531031314.