Podzim v kuchyni: Kurz bezlepkového pečení a vaření

Kurzem Vás provede Eva z EAT-fit bezlepkové pečení. Upečeme semínkové krekry, bezlepkový chléb v domácí pekárně i klasiku v troubě a uvaříme dýňovou polévku. Kromě zážitku si domů odnesete také 2 EAT-fit směsi.
Kurzovné: 600 Kč, přihlášky na larkcafe.reenio.cz
Datum: sobota 9. 11. 2019
Čas: 10 až 14 hodin
Kapacita: 8 osob

Eva je milovnicí dobrého jídla a života. Celiakie v rodině ji spolu s manželem motivovala k založení vlastní značky EAT-fit, pod kterou vyrábí a prodává bezlepkové směsi bez přidaných škrobů, zahušťovadel a aditiv. O svoje zkušenosti s pečením a vařením z přirozeně bezlepkových surovin se ráda podělí v seriálu kurzů pořádaných v Lark café.

Událost na FB: https://www.facebook.com/events/464173774307115.